A Ballad of Frost and Flames: A Play of Kingdoms

A brief rest

Dramatis Personæ:
Mikkel: Ser Markus Duronius Curio – uofficiel leder af tyvelauget i Banthor/handelsmand
Troels: Caldor Riddermunk af Ignar
Morten: Jason Wineriver adelig i Banthor
Nana: Karah, anything-for-money (“No, not that you pervert”), Flecther – lejemorder
Maya: Selena – En forholdsvis ny Legos

Referat:

Banthor (Jason, Markus, Kaldor og Karah) :

På vejen hjem er Jason meget stille og indadvendt, og Karah er ikke særlig imponeret af Kaldor.

Da vi ankommer til Banthor, viser det sig at byen er meget forladt, især syntes der ikke at være nogle folk af hankøn. Da gruppen ankommer til Palæet kræver Jason med det samme at få at vide hvad der foregår. Det viser sig at Ser Cider har været i Banthor, og har rekrutteret folk til sin kampagne – heriblandt Jasons bror Cristoff. Der var folk der komme tilbage fra kampagnen, der fortalte at Cider, og Ciders hær var faldet (Cristoff var nær Cider da hæren gik i opløsning).

Jason er nedslået over nyhederne, og begynder at overveje hvad der kan gøres. De kommer frem til at det nok vil være bedst at sende besked til the Dale for at få involveret Legos Selena og de imperiale tropper, og videre prøve at få benådet de der er villige til at lægge deres våben og frigive Cristoff).

Markus kommer tilbage til sin biks, som også mange har forladt. Han får dog overdraget sin plads uden noget for for drama. En Markus’ tro tjenere kommer tilbage og nævner at der er en ny rulle som meget ligner den som han fik fat i første session. Markus overvejer kort om han ikke bare skal lade den være, men hans nysgerrighed overvinder ham, og han beder om at få den stjålet (men denne gang også erstattet).

Kaldor får det være, nu da der ikke længere er udsat for store mængder stress, og Karah befinder sig oftere hos Lord Jason. Jason er desuden ved at udvikle CDO ift. renlighed. På vejen hjem bliver Karah antastet af et af Markuses brød. Brødet gør det klart at de ikke vil finde sig i at Karah lever i “sus og dus”, mens de ikke får noget som helst. De vil derfor have hende til at stjæle nogle sølv tallerkner, og ellers vil de fortælle Jason at Karah er tyv. Manden går derefter væk, og Karah overvejer hvordan hun skal ordne ham.

Kaldor ligger og vånder sig om natten, da manden han talte med før bryder ind af vinduet. De udveksler symboler for at vise hvem de er. Manden giver Kaldor et stik i hans ødelagte hånd, som giver et refleksivt spjædt. Manden ønsker Kaldor tillykke for at have fået Jason til at gå i krig – sproget han bruger gør det dog klart at han er meget mere manipulerende end Kaldor kan lide. Manden gør det klart at han stadigvæk har brug for Kaldor, og derfor vil prøve at fikse hans arm, ved at give ham en gift der skal rense hans sår. Kaldor går med til det, og skriver en seddel der indikerer at de ikke skal forstyrre hans “renselses ritual”, og får giften sat i hans arm.

Selena ankommer til The Dale og går direkte op til sin handler og bliver opdateret om hvad der er sket mens hun har været væk (Cider har prøvet at få en hær op at stå, og folkene ved Ørkenens port holder sig stadigvæk udenfor hendes netværk). Hos ambassadøren får Selena mere at vide om hvad der er sket siden hun har været væk (det bliver bl.a. klart at det har været hans rustning hun har rendt rundt i).

Der er følgende åbne spørgsmål:
1. Hvorfor at Mourenes sceneshal taget mod øst – kunne det være at han er på vej mod Porten mod Ørkenen.
2. De imperiale har lavet en aftale med sydlændinge, men det kræver en del penge. Det betyder så at de skal finde ud af at om der er nogen der har læst brevet, og de derfor skal sende endnu et brev der indeholder en farvefælde.

Selena tager straks til Banthor.

Tilbage i Banthor løber Jason og Markus straks til Kaldors side, men lader ham dog være, efter at de har læst hans brev. Jason udtrykker sin tvivl om hvad han skal gøre hvis Kaldor dør, og Markus prøver at støtte op om sin Lord.

Selena ankommer til Banthor og prøver at komme op til Jason. Jason og Markus får at vide at der er ankommet nogle handlende der er på vej op mod palæet. Jason sender sine folk ud for at udspørge dem. Markus sørger for at Kaldor ikke bliver kvalt i hans eget spyt, hvor han også bemærker at hans bandager er gået op og at han er blevet stukket af noget.

Selena ankommer til palæet og møder Markus. Markus prøver at fravriste hende brevet, men Selena er meget bestemt over at det er hende der personligt skal overlevere brevet. Brevet indeholder en ordre fra Greenway om at tage til Iron Blades for at forsinke/stoppe et angreb fra deres side. Markus prøver at argumentere imod et sådan foretagende, men Jason gør det klart at det må have kostet Greenway meget at holde hånden over ham, så det her er noget de bliver nød til at gøre.

Karah får plantet et par beviser på de folk der har truet hende, og får sendt Jasons vagter efter dem.

Efterfølgende tager Jason og Markus ud for at se til Jasons svingerine/Markus søster – hun er nu med barn. Markus

Selena prøver at opsøge Markus og overtale ham til at tage med på deres rejse til Ironblades, men det kan ikke komme på tale.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.