A Ballad of Frost and Flames: A Play of Kingdoms

The Seige of Brimstone

Dramatis Personæ:
Mikkel: Ser Markus Duronius Curio – uofficiel leder af tyvelauget i Banthor/handelsmand
Troels: Caldor Riddermunk af Ignar
Morten: Jason Wineriver adelig i Banthor
Nana: Karah, anything-for-money (“No, not that you pervert”), Flecther – lejemorder

Referat:

Markus kommer ud fra sit møde med Lord Cider, dybt frustreret, og går straks op og opsøger Ciders Kastelan. Kastelanen er ude i marken, men vil være tilbage om 2 dage, og Markus vælger at vente på ham.

I mellemtiden er Caldor og Jason på vej mod Lord Reinheart, og vælger at sende et brev afsted til Reinheart for at meddele deres intentioner. De ankommer til palisaderne der omgiver landsbyen. De får at vide at de blot kan ride ind, så det gør de – med 20 mand. Da de er nået halvvejs ind i landsbyen bliver de overrumplet af en masse folk der har gemt sig i bygningerne. Janos bliver ramt med et spyd, men det preller af hans rustning. Caldor falder af hans hest, undgår en økse og begynder at kæmpe sig frem mod Jason.

Jason kan se at Caldor ikke vil kunne nå at komme ud, så Jason prøver at komme tilbage, hans mænd forhindrer ham i selv at gå tilbage. Caldor maser sig igennem folkemængden, og Jason får 2 af sine mænd til at hente Caldor. Det lykkes dem at undslippe – Jason får dog en slem flænge i hans hoved da han bliver tvunget til at rive hans hjelm af. Jason beordre Lord Reinehearts palæ gennemsøgt, og landsbyen brændt ned. I palæet er der mange civile, og Jason beordr dem taget til fange. Da der er mange utrænede soldater, bliver mange af fangerne dræbt, og palæet fuldstændigt ransaget. En af de døde er nok Lord Reinheart.

Caldor og Jason begynder at afhøre de tilfangetagede. De får fat i en tæller, som ikke ved så meget. Tælleren påpeger dog en anden mand (Donald), som Caldor begynder at forhøre. Donald fortæller at der var nogle soldater der er kommet igennem og taget gidsler i håb om at kunne kontrollere dem.

Markus har en utrolig høflig middag med Lord Cider, får at vide at Cider vil sende sine folk til Brimes land uden for hovedstaden, Markus tager sine forhåndsregler, men der sker heldigvis ikke noget (og Markus får nogle gaver til Jason).

På vej til Lord Brime bliver hæren angrebet af en folk bueskytter. Caldor og Jason prøver at få hæren til at overvælde bueskytterne, men det lykkes ikke. Den anden gang det sker bliver en enkelt bueskytte fanget – det er dog kun en krybskytte. Caldor vælger at sætte et eksempel ved at brænde krybskytten levende, for at få Ignar til at gøre verden lidt renere.

Markus prøver at komme til Brimes hovedstad Brimstone, samtidig med at han prøver at holde en lav profil.

På turen til Brimstone er der gået 700 mænd tabt. Jason er blevet bitter over at krig ikke helt lever op til hans ideal. Markus ankommer og bliver modtaget noget nedtrykt af Jason. Jason inddrager Markus’ mænd til hans egen personlige livgarde (og mener også at Markus skal være tæt på ham).

Da Brimstone næsten er i syne bliver hæren angrebet fra bueskytter. Under stort kaos, begynder hæren at komme lidt i orden. På Caldors råd vælger Jason at flytte sin hær over til floden (upstream) for at slå lejr. I mellemtiden bliver der sendt folk ud i skoven for at sikre sig at der ikke er nogen der falder hæren i ryggen. Caldor tager folk ud og prøver at sikre flanken.

Begge flanker bliver sikret (stakkels Ser Siron) og hæren lægger en lejr ved floden. I løbet af dagen flyver der indtil flere fugle ud fra byen, bl.a. mod Grace. Jason sender breve til Greenway om at de skal hæve fyrden etc.

Om aftenen bliver der diskuteret hvad der skal gøres – bl.a. skal der dumpes affald i floden. I løbet af den næste dag ankommer en kommandør der er en Kommandør Caspian fra Ciders hær – og folk.

I løbet af dagen prøver hæren med at bryde porten ned med en træstamme (på kommandør Caspians råd), men det virker ikke. Generalerne lægger hovederne i blød, og vælger kommer frem til at det kunne en ide at se om folk kan komme ind i byen via vandslusen (igen på kommandør Caspians råd).

Dagen efter sætter de planen i værk og da det lykkes for folk at komme igennem, sætter de angrebet i gang. Det lykkes for dem at komme over bymurerne. Velvidende hvad der skete sidste gang, vælger Jason at få udstationeret vagter rundt om byens adelsmands palæ. Det lykkes at holde folk på afstand, men vi finder ud af adelsmanden ikke længere er her.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.