A Ballad of Frost and Flames: A Play of Kingdoms

The Siege of Wayrest - Part 1

Dramatis Personæ:
Mikkel: Ser Markus Duronius Curio – uofficiel leder af tyvelauget i Banthor/handelsmand
Troels: Caldor Riddermunk af Ignar
Morten: Jason Wineriver adelig i Banthor
Maya: Selena – En forholdsvis ny Legos

Referat:

Der går 2-3 måneder mens vi venter på at samle fyrden.

Caldor og Jason holder en hemmelig samtale mellem vintersolhverv og nytår. Jason mener at de kan bruge Alisters ordre om at straffe Lord Reinheart til at gå ind og angribe Grace. Lord Weatherhost kommer ind i samtalen og giver luft for sine frustrationer over at hæren ikke forsvarer Greenway.

Gruppen finder sammen og prøver at give Jason råd til hvordan han skal overbevise de andre adelige om at gå i krig.

Jason samler de andre adelige for at skabe en forenet front foran Greenway. Sø-herrerne kommer for sent til mødet, og er lette at få til at gå med til “Det der blev vedtaget”.

Markus bliver hidkaldt til Cider til en snak over aftensmaden. Cider går det klart at han vil prøve at få sin plads tilbage, og at Jason skal gøre sit for at trøste Jason. Markus prøver at argumentere imod, men Cider gør det klart at det ikke er til diskussion.

Markus går direkte ned til Selena og forklarer, noget snørklet at

  • Cider “hypotetisk” prøver at tage magten
  • At det ikke ville være i hendes interesse hvis Cider, rent “hypotetisk”, vendte tilbage som den øverste kommandør af Greenway hæren.

Alister Greenway ankommer og Jason rider ham i møde. Jason fortæller Greenway at Cider har invaderet Mournes territorium.

Krigsrådet bliver holdt!
Greenway gør det klart at han gerne vil have at hæren går direkte til Wayrest og knuser Grace. Cider prøver at fravriste Jason rollen som hærfører. Cider begår et par fodfejl, bl.a. prøver han at blive udnævnt som Jarl (hvilken ville kræve at Greenway var konge – noget han ikke vil udnytte sig selv til idet han er loyal over for Imperiet). Selena påpeger at Cider er for impulsiv (hans indgreb i Mournes land).

Greenway taler med Jason om at give Cider opgaven at passe på Greenways grænser – selvom de så ikke ville kunne bruge hans strategiske evner. I samråd med Selena bliver det afgjort at det er den bedste strategi. Jason har en kort snak med Selena om det gør en til et bedre menneske hvis man er parat til at ofre sit eget liv.

Lord Greenway er ikke modtagelig over for ideen om at angribe nogle af byerne på vej til Wayrest. Markus prøver at købe indflydelse hos Ser’s under Rook, Alister og Nappier.

Hæren ankommer til Wayrest. Selena fortæller at der er 30.000 mænd bagved os. Efter lidt fnidder bliver der indkaldt til et møde blandt de adelige. I det samme rider en gruppe riddere ud, og får dræbt uforholdsvis mange. Reporterne fra spejderne bliver fejlfortolket, og da folk bliver sendt op i bjergne for at samle sten – forsvinder de på “mystisk” vis. Dog kan sten samles ved floden.

En hær bliver detekteret på den østlige side af byen, men det er ikke helt klart hvor mange der er tale om. I diskussion bliver Greenway introduceret for ideen om enten at brænde Wayrest af, eller forgive dem med lig – men han takker nej til begge forslag. Markus tager over på den anden side af floden og finder ud af hvor stor hæren på den østlige side er. Resten af gruppen finder på at sætte ild på de bebyggelser rundt om bymuren.

Gruppen får at vide at der er en hær fra det sydlige der er på op mod den vestlige side. Gruppen vælger at flytte hæren over til den østlige side (og brænde husene af på den side). Den fjendtlige hær på den østlige side vælger at gå i retræte. Efter lidt diskussion får Caldor de andre overtalt til at gå tilbage i kamp med den fjendtlige hær.

Comments

kjmikkel kjmikkel

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.